VAZEN

Keramieken vazen van DRAAIT

 Weergave:
 


Bezig met laden...

Keramieken vazen als unieke kunstwerken

Handgedraaide vazen zijn ware kunstwerken die meer dan alleen een gebruiksvoorwerp zijn. Ze worden met zorg en vakmanschap gemaakt, waarbij bij DRAAIT natuurlijke materialen een belangrijke rol spelen.
 

Het maken van een vaas

Het maken van een vaas begint met het vormen op een draaischijf. Dit ambachtelijke proces vereist precisie en geduld, waardoor elke vaas uniek wordt. Het draaien op de draaischijf geeft de vaas een ambachtelijke uitstraling. Geen 2 vazen zijn gelijk. Na het draaien komt het afdraaien en glazuren van het werk.


Bijzondere vazen

Wat deze handgedraaide vazen echt bijzonder maakt, zijn de aarde tinten die ontstaan door het gebruik van natuurlijke materialen in het glazuur. De kleuren worden verkregen door het toevoegen van pigmenten die afkomstig zijn uit de natuur, zoals ijzer of kalksteen. Hierdoor krijgen de vazen een natuurlijke uitstraling die perfect past in een landelijk interieur.
 

Handgedraaide vazen als kunstwerk

Door te kiezen voor handgedraaide vazen als kunstwerk, voeg je een uniek stuk toe aan je interieur. De combinatie van de natuurlijke materialen en de gedraaide vorm creëert een harmonieus geheel dat zowel esthetisch als functioneel is. Deze vazen zijn dan ook veel meer dan alleen een gebruiksvoorwerp; ze zijn een statement van ambachtelijk vakmanschap gecombineerd met de schoonheid van de natuur.